Skip to content

Terugblik Kinky On The Beach vanaf 2006

Lieve Kinky On The Beach- vriendjes

In deze bijzondere tijd zijn we teruggeworpen op onszelf in een bizarre wereld. Wat altijd zo vanzelfsprekend was, is nu, hopelijk tijdelijk niet mogelijk. In deze Lock Down periode blikken we vaak terug wat ons zo dierbaar is en ons allen zo verbindt. Herinneringen met Kinky On The Beach die ineens weer boven komen drijven en wat we zonder jullie niet tot zo’n groot succes hebben kunnen maken.

Jullie zijn fantastisch, wat hebben we samen vanaf het begin van ons bestaan toch veel meegemaakt. Wie herinnert zich niet de locatie van ons eerste feest in Kijkduin? Een lange stoet van mensen die met grote tassen in vaak Kinky kleding van de parkeerplaats over de boulevard trok en de lange trap naar beneden nam om in Vida Bonita met gelijkgestemden te genieten van alles wat het leven zo mooi maakt. Ook de gemeente Den Haag moest wennen aan dit fenomeen,

We vonden een nieuwe locatie, ook weer met zoveel mooie herinneringen. De Pier in Scheveningen, een unieke locatie boven de zee.  Het was middenin de winter, buiten was het koud, maar binnen was het zo heerlijk warm, dat mensen ‘luchtig’ gekleed los konden gaan. In die 13 jaar van ons bestaand zijn meerdere locaties gevolgd.

Condorcity, mooie herinneringen met een western-achtige uitstraling, maar waar ook het management erg moest wennen dat het er in het Wilde Westen erg wild aan toe kon gaan. Toch hebben we daar een aantal geweldige edities kunnen neerzetten. Na goed overleg kwamen we onze zoektocht naar nieuwe locaties terecht in Vlaardingen, Hoek van Holland, ook weer op het strand maar toch wat uit de richting, dus werd het de toen nog veel bezochte Marcanti Plaza in Amsterdam. Daar kon het feest echter pas echt beginnen toen de wijkagent weg ging.

We hebben ook wat feestjes gegeven in de Organza in Breukelen, al snel bleek deze gezellige club te klein voor ons inmiddels groot geworden feest. We moesten steeds vaker ‘uitverkocht’ en dus ‘Nee’ verkopen. In onze speurtocht naar een locatie om daar uiteindelijk voor langere periode te verblijven, bleef onze vaste groep trouwe aanhangers ons volgen, sterker nog, die werd steeds groter. In 2 woorden wat dit voor ons betekende: geweldig en dankbaar. Het raakte ons in ons hart om te weten dat jullie als party vriendjes Kinky On The Beach trouw bleven en ons bleven volgen.

Op 25 juni 2011 konden met trots ons 5 jarig bestaan vieren. Dit deden we groots op de Pier van Scheveningen, het zou tevens onze laatste editie zijn op, want de volgende werd op last van de brandweer en politie door een grote storm afgelast en moesten we weer naarstig op zoek naar een locatie die ons kon ontvangen. We hebben het voor elkaar gekregen dat binnen een week iedereen wist dat we naar een andere locatie in de haven van Vlaardingen en ook hier wist iedereen ons weer te vinden. Helaas bleek ook deze locatie weer tijdelijk, want deze ging failliet en een nabij gelegen locatie in de haven van Vlaardingen “Het Packhuys’ kon ons onderdak bieden, maar uiteindelijk bleek dit ook te klein voor ons.

We hebben iets met locaties die na ons bezoek de deuren moesten sluiten al lag dat niet aan ons, want onze overstap naar de Lexion was ook van korte duur. Ook dit bleek eenmalig want deze moest uiteindelijk hun deuren sluiten. Nog steeds zoekende naar een perfecte plek zijn we in Herten terecht gekomen bij Club Dolce Vita in het mooie Limburg, maar voor onze vaste aanhang toch iets te ver weg. Achteraf hebben we het overal naar ons zin gehad en had elke plek voor- en nadelen. Elk feest was uniek en speciaal.

Uiteindelijk in 2013 konden we voor langere tijd neerstrijken in Club Rodenburg. Het was goed om nu een vaste plek te hebben, het bracht een stukje rust ook bij onze trouwe volgers. We zijn bij Club Rodenburg altijd met open armen ontvangen. Mede door de centrale ligging en de ruime parkeer gelegenheid kwamen er steeds meer mensen naar ons feest en elk feest was ook hier weer naar uitverkocht, maar toch knus en gezellig. Mooie edities, zelf Sinterklaas wist in passende kleding gewapend met grote en kleine staf deze locatie te vinden.

Helaas moest Club Rodenburg vorig jaar haar deuren voor een jaar sluiten en zijn wij dat jaar gered en goed door gekomen doordat we zijn opgevangen in The Box en waren we voor de derde keer in onze loopbaan weer even terug in Amsterdam.

Lieve vriendjes, wat een verhaal maar toch, we zeggen het nog maar een keer, dankbaar dat dit mede door jullie mogelijk is geweest en we hebben er alle vertrouwen in dat dat we de draad weer oppakken, zodra dit is toegestaan. Anderhalve meter afstand is bij ons onmogelijk, dat wel, maar Kinky on the Beach komt terug, maak jullie geen zorgen.

We missen jullie
Stay save and Healty